Τουρκία: «Καλά νέα» υποσχέθηκε ενόψει της επίσκεψής του στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν
Ο Τούρκος πρόεδρος ενόψει της επίσκεψής του τη Δευτέρα στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου για τους «εορτασμούς» για την εισβολή του Αττίλα, ανέφερε ότι θα ανακοινώσει καλά νέα από τη λεγόμενη βουλή του ψευδοκράτους και υποστήριξε ότι θα στείλει μήνυμα ειρήνης!
«Καλά νέα» προς τους Τουρκοκύπριους υποσχέθηκε ενόψει της επίσκεψής του στα Κατεχόμενα ο Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά την προσευχή της Παρασκευής.
Έχουμε τελετές όπως κάθε χρόνο
Ο Τούρκος πρόεδρος ενόψει της επίσκεψής του τη Δευτέρα στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου για τους «εορτασμούς» για την εισβολή του Αττίλα, ανέφερε ότι θα ανακοινώσει καλά νέα από τη λεγόμενη βουλή του ψευδοκράτους και υποστήριξε ότι θα στείλει μήνυμα ειρήνης!
«Την πρώτη μέρα θα προσφωνήσουμε τους βουλευτές στο κοινοβούλιο της «ΤΔΒΚ»», είπε αναφερόμενος στα Κατεχόμενα και προσέθεσε ότι «τα καλά νέα της «ΤΔΒΚ» θέλω να τα δώσω στο κοινοβούλιο της «ΤΔΒΚ». Κάνουμε ένα ωραίο βήμα».
Για την Τρίτη στις 20 Ιουλίου ανήμερα της εισβολής ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι «έχουμε τελετές στη βόρεια Κύπρο όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Θα πραγματοποιήσουμε τις τελετές μας με ευρεία αντιπροσωπεία και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην πατρίδα».
Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε δε ότι «οι φετινές μας τελετές θα αποτελέσουν μήνυμα ειρήνης με τον καλύτερο τρόπο τόσο για το νησί όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Θα έχουμε διμερείς επαφές, θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των αντιπροσωπειών μας».
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Αυτά ισχύουν με τους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές του Ιράν – «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ»

