Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Το παρασκήνιο του διαζυγίου, οι άγνωστοι καυγάδες και οι ατάκες «φωτιά»

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Το παρασκήνιο του διαζυγίου, οι άγνωστοι καυγάδες και οι ατάκες «φωτιά»

Από τον παραμυθένιο γάμο και τις δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας στα καρφιά για τη σχέση τους και τον χωρισμό.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική σόουμπιζ το πρωί της Πέμπτης (15/7), η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι ύστερα από 22 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έχοντας ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητά την φροντίδα και προστασία των δύο παιδιών του.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Όσοι τους ξέρουν κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν αναφέρει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους. Ωστόσο, όπως τραγουδάει και η ίδια «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός κι ότι βλέπεις μπορεί να’ ναι αλλιώς». Όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού κανείς δεν γνώριζε τι συζητούσαν, τις τους προβλημάτιζε και τι ήταν ήταν αυτό που τους οδήγησε στο να πάρουν αυτήν την απόφαση.

Η γνωριμία και ο γάμος

Η γνωριμία τους έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Τότε ξεκίνησε ο έρωτάς τους. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν! Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Το ζευγάρι ήθελε, τόσο ο γάμος του, όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε στο Island στη Βάρκιζα, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο του.

Η Δέσποινα είχε φορέσει στον γάμο της ένα υπέροχο πριγκιπικό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και στα μαλλιά της φορούσε ένα στεφανάκι από λευκά λουλούδια.

Τα παιδιά και η ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί τους η τραγουδίστρια:

Δέσποινα και Ντέμης έκαναν μαζί δύο παιδιά, την 16χρονη σήμερα Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο. Μιλώντας για τα παιδιά της, η τραγουδίστρια λέει: «Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν “η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα”. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα».

Όταν ο Ντέμης μιλούσε για τη Δέσποινα:

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είχε πει στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής για την τραγουδίστρια.

Στην ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει: «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω «θέλω να παντρευτούμε». Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί. Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο μας».

Η τελευταία ανάρτηση του στο Facebook:

Η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω δεν φανέρωνε πως υπήρχε κρίση στο γάμο τους. Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη στο Facebook ήταν στις 3 Ιουνίου, αφορούσε την ΑΕΚ και τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Γενικότερα όμως, ο άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης απέφευγε να μιλά δημόσια για την πρώην -πια- σύζυγό του και την οικογένειά του. Δεν του άρεσαν οι δημόσιες εμφανίσεις ενώ οι κάμερες και τα φλας ήταν το χειρότερό του.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω»

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ωστόσο φαίνεται πως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τούς κρατούσαν τα τελευταίο χρόνια χωριστά, με τις γκρίνιες να μην λείπουν.

Μια σπάνια κοινή συνύπαρξη της τραγουδίστριας με τον πρώην πια σύζυγό της είναι στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του στον Sport Fm πριν πέντε χρόνια. Τότε το 2016, η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Mamma Mia» στο θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα για την έλλειψη χρόνου της και να ρίχνει τα καρφιά του.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω. Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι».

Τα τραγούδια όλο νόημα και οι «Προφητείες»:

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες εκτός εκτός ίσως από τον Φοίβο. Το τραγούδι του το 1999 με τίτλο «Προφητείες», που κυκλοφόρησε κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή, μάλλον μαρτύρησε από τότε το επερχόμενο τέλος. «14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν», λέει ο πρώτος στίχος του κομματιού και τελικά, «έπεσε μέσα», αφού η ανακοίνωση για το διαζύγιο κυκλοφόρησε το πρωί της 15ης Ιουλίου.

Και άλλα τραγούδια της Δέσποινα όμως έχουν το δικό τους νόημα. Η ίδια έχει αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ηχογράφησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της λίγο μετά από έναν καβγά που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αναφερόμενη στο τραγούδι «Στα ‘δωσα όλα», είχε πει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ήμουν το στούντιο, είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη και μπήκα και το έγραψα. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά».

Επίσης, το «Πέτρα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, που κυκλοφόρησε από την Panik Records στις αρχές του Απρίλη. Αν και ο στιχουργός δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή, οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί για την τραγουδίστρια. Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά όταν το ηχογράφησε, καθώς και όταν γύρισε το music video, το οποίο εξιστορεί έναν χωρισμό.

Λίγο αργότερα, στις αρχές Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή είχε φιλοξενηθεί στην τελευταία εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και η αλήθεια είναι πως η συγκίνησή της ήταν φανερή. Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε, είπε και το «Μάη Μήνα» στο οποίο δεν άντεξε και λύγισε.

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα», τραγούδησε και βούρκωσε ενώ δεν μπορούσε να κρύψει ούτε τον κόμπο στη φωνή της. Τότε κανείς δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει. Σήμερα όμως βλέποντας ξανά την ερμηνεία της και γνωρίζοντας για τον χωρισμό της είναι φανερό πως οι στιγμές που βίωνε ήταν δύσκολες.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024