
Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο νέος χλοοτάπητας της Λεωφόρου
Ο χλοοτάπητας της Λεωρόφου είναι πανέτοιμος πλέον για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Έπειτα από 40 μέρες, οι εργασίες που έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκοπό την αλλαγή του χλοοτάπητα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Οι διαδικασία ξεκίνησε αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα play-offs της Superleague και πλέον όλα είναι έτοιμα ώστε το γήπεδο να υποδεχθεί τους παίκτες του «τριφυλλιού».
Ο παλιός χλοοτάπητας αφαιρέθηκε εντελώς, με σκοπό να σπείρουν από την αρχή και να δημιουργηθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, ενώ έγιναν και κάποια έργα όσον αφορά το αποστραγγιστικό σύστημα.
Έτσι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου μας παρουσιάζει τις αλλαγές που έγιναν και φυσικά τον νέο χλοοτάπητα.
Δείτε το βίντεο:

- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς




