Άρης: Στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις ο Ντουάρτε
Ο Ολλανδός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Ο Λερίν Ντουάρτε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε απο τη πρωινή προπόνηση, ενώ δεν πήρε μέρος ούτε στην απογευματινή.
Ο Ολλανδός μέσος αναχώρησε από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Γιάννη Χρήστου, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει και πάλι στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα

