Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στο Λαύριο και πλέον προετοιμάζεται με την Εθνική Κροατίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.
Ο 26χρονος φόργουορντ μιλώντας στην Cosmote TV, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «τριφύλλι» τονίζοντας πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως θα πάρει τον χρόνο του για να αποφασίσει τι θα κάνει.
Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια:
«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο. Ο ατζέντης μου θα βρίσκεται σύντομα στην Ελλάδα, οι δύο πλευρές θα πρέπει να διαπραγματευθούν αλλά και να φερθούν σωστά στην Μπαρτσελόνα που έχει ακόμη και σήμερα τα δικαιώματά μου. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα.
Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια, μπορούν όμως να συμβούν τα πάντα στην μπασκετική αγορά και η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι δίκαιη. Πρέπει να μιλήσουμε με επαγγελματισμό. Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω, κάπου εκεί θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Δεν θα βιαστώ, πολλές επιλογές είναι ανοιχτές, θα πάρω τον χρόνο μου».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων