
«Σπίτι με το MEGA»: Η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς
Η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια στη συναυλία του καλοκαιριού μέσα από το MEGA.
Αυλαία θα ρίξει αυτό το Σάββατο (5/6) το «Σπίτι με το MEGA» και το τελευταίο επεισόδιο θα είναι ιδιαίτερο. Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, θα κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Μαζί της θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.
To Σάββατο 5 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» και καλωσορίζει το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι




