Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Το καλοκαίρι είναι γεγονός. Οι πρώτες βουτιές ξεκίνησαν και για τους celebrities είναι η καταλληλότερη εποχή για να αναδείξουν τα σωματικά προσόντα τους και να μας κάνουν να παραμιλάμε. Όπως ακριβώς συνέβη με την τελευταία ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή.
Η τραγουδίστρια, την οποία θα απολαύσουμε στο «Σπίτι με το Mega» αυτό το Σάββατο (5/6) στις 21:00, ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο και δίκαια το ζηλεύουν ακόμα και οι νεότερές της.
Πώς καταφέρνει όμως και μας εντυπωσιάζει; Όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!