
Τσέφεριν: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους απειλούν την UEFA
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα της ESL.
Συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα Telegraph παραχώρησε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε στην ιστορία με τη European Super League, λέγοντας πως ουσιαστικά έχει τελειώσει, ενώ μίλησε και για τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους.
«Ακόμα και οι πιο άσχετοι έχουν καταλάβει πως η ESL είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Νομίζω πως αυτές οι τρεις ομάδες, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουβέντους, με την Λίγκα τους μας έχουν βοηθήσει σημαντικά για να προωθήσουμε την ιδέα της συμπαράστασης μεταξύ των συλλόγων, γιατί είναι εύκολο να τους πούμε πως αν δεν τους αρέσει εδώ, ας πάνε στην δική τους Λίγκα.
Οι φίλαθλοι μιλάνε για τους Αμερικανούς επενδυτές στην Αγγλία αλλά ξεχνάνε πως αυτοί οι τρεις είναι ένας Ιταλός και δύο Ισπανοί. Νομίζουν πως η Γη είναι… επίπεδη. Έβγαλαν ανακοίνωση πως η European Super League είναι ζωντανή και δύο μέρες μετά έστειλαν αίτηση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Αν είναι τόσο καλή η Λίγκα τους γιατί θέλουν να παίξουν στην δική μας;
Μας απειλούν με αγωγές, πως θα μας πάνε δικαστικά. Προφανώς έχουν πολλά χρήματα. Καλύτερα να τα επενδύσουν στις Ακαδημίες τους και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Για μένα το ιδανικό θα ήταν για το Champions League όποιος προκρίνεται να παίζει. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να επικοινωνήσω με τους τρεις (σ.σ.Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), όταν εξαφανίζονται την νύχτα».
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»
- Έκρηξη Γλαβίνα με Δρυμιώτη: Ζείτε σε άλλη χώρα, δεν ζούμε σε δημοσκοπική δημοκρατία
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 81-78: «Ζωντανοί» οι Λιθουανοί με Τουμπέλις και Γουίλιαμς-Γκος
- Η Μπενφίκα σχεδιάζει χωρίς Μουρίνιο, που πλησιάζει ξανά τη Ρεάλ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO


