NBA: Οι Μπακς νίκησαν τους Χιτ με 122-108 και τους περιμένουν στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ
Οι Μπακς έπαιξαν με βασικούς κόντρα στους Χιτ, νίκησαν με 122-108 και τους περιμένουν στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, με σκοπό να πάρουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό
Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχτηκαν τους Χιτ και είχαν τη δυνατότητα να χάσουν για να μη συναντήσουν την ομάδα του Μαϊάμι στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, αλλά δεν το έκαναν.
Τα Ελάφια επικράτησαν με 122-108 και έστειλαν μήνυμα στους αντιπάλους τους πως τους περιμένουν, για να πάρουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό.
Επιπλέον, με αυτήν τη νίκη οι Μπακς διατήρησαν ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ανατολή, κάτι που, αν συμβεί, θα φέρει αντίπαλο την έβδομη ομάδα.
Για να συμβεί αυτό, ο Αντετοκούνμπο και η παρέα του πρέπει να νικήσουν στο Σικάγο και, την ίδια στιγμή, οι Μπρούκλιν Νετς να χάσουν από τους αδιάφορους Καβαλίερς.
Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν πίεσε καταστάσεις, έκλεισε τον αγώνα με 15 πόντους (5/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/6 βολές), 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 34 λεπτά.
Χόλιντεϊ με 20/5/10, Μίντλετον με 21/7/7 και Λόπεζ με 18 πόντους από 9/10 δίποντα ακολούθησαν, με τον Μπριν Φορμπς να κάνει απίθανη δουλειά ερχόμενος από τον πάγκο (21 πόντοι από 2/3 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 2/3 βολές).
Κορυφαίος των Χιτ, που δεν είχαν τον Μπάτλερ (ενοχλήσεις στη μέση), ήταν ο Ναν που σκόραρε 31 πόντους από 9/13 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 1/1 βολή.
Ο Αντεμπάγιο σκόραρε μόλις πέντε πόντους από 2/9 δίποντα και 1/1 βολή, αλλά γέμισε τη στατιστική του με οκτώ ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.
Τα δωδεκάλεπτα: 44-28, 70-51, 99-81, 122-108
- Μια νύχτα μόνο: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
- Χανιά: Αγνοείται για τρίτη ημέρα 58χρονος στα Χανιά – Εκδόθηκε Missing Alert
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- Μάντζος: Διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και απόλυτη επίγνωση των θέσεων της Άγκυρας
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δε λέει την αλήθεια – Καθορισμός του κατώτατου από τους εταίρους και μονομερής προσφυγή στη διαιτησία
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει

