«Καυτή» πορνοστάρ πανηγυρίζει την άνοδο της Σαλερνιτάνα και τρελαίνει όλη την Ιταλία (pics)
Η Ιταλίδα πορνοστάρ, Πριτσίλια Σαλέρνο, έβαλε… φωτιά στους δρόμους της πόλης της, για μία άνοδο ομάδας που πιθανόν να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη «θερμή» στους δρόμους της ιταλικής πόλης Σαλέρνο, μετά την γιορτή που στήθηκε για την άνοδο της τοπικής ομάδας, Σαλερνιτάνα.
Αυτό που… απογείωσε την θερμοκρασία στην περιοχή των 135 χιλ. κατοίκων, ήταν η «καυτή» εμφάνιση της Ιταλίδας πορνοστάρ, Πριτσίλα Σαλέρνο, στους πανηγυρισμούς των οπαδών του συλλόγου. Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών εμφανίστηκε με ένα σετ κολάν – για να γιορτάσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο – το οποίο όμως λίγα… άφηνε στην φαντασία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Salerno (@priscillasalernoofficial)
Το πρόβλημα είναι πως η Σαλερνιτάνα ενδέχεται να χάσει την άνοδο «στα χαρτιά». Μεγαλομέτοχος του συλλόγου είναι ο Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της Λάτσιο και οι κανονισμοί (όχι μόνο στην Ιταλία) απαγορεύουν σε ομάδες κοινής ιδιοκτησίας να μετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Salerno (@priscillasalernoofficial)
- Τραμπ: Αποσύρει την πρόσκληση στον Καναδά για ένταξή του στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Σύλληψη υπόπτου για τις πυρκαγιές στη Χιλή – Στους 21 οι νεκροί
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα


