Καβάλα: Μυστήριο με τη σορό 76χρονου – Κλάπηκε από την Ελευθερούπολη, την αναζητούν στη… Δράμα
Η πρωτοφανής υπόθεση έχει αναστατώσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος
Μυστηριώδης παραμένει η υπόθεση – θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από το νεκροταφείο της οποίας κλάπηκε η σορός ενός 76χρονου η οποία είναι πιθανόν να έχει μεταφερθεί σε άλλο τάφο στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας.
Η πρωτοφανής υπόθεση έχει αναστατώσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.
Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπάρχουν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο αναμένεται και εισαγγελέας, προκειμένου να ανοιχτεί συγκεκριμένος τάφος, όπου εκτιμάται πως ίσως βρίσκεται η σορός του 76χρονου!
Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις αρχές όταν η χήρα ανακάλυψε λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της ότι στο φέρετρο δεν βρισκόταν το σώμα του εκλιπόντος αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.
Τα στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.
Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να έχει μεταφερθεί σε συγκεκριμένο τάφο στο νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα.
Μόλις φτάσει στο σημείο ο εισαγγελέας, θα ανοιχτεί ο τάφος για να γίνει εκταφή και να διαπιστωθεί αν εκεί βρίσκεται το πτώμα του 76χρονου.
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών
- Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις του ΟΜΕΔ για διανομείς και ταχυμεταφορείς
- Για το διπλό στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ




