Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει τα μυστικά για τέλεια συκωταριά
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!
Spotlight
-
Ασκηση «πυρηνικής αντεπίθεσης» με ομοβροντία πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
-
Ποιοι είναι οι δύο παρουσιαστές που κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης - Συνελήφθη ο ένας
-
Ήταν ο Μπόρις Τζόνσον ο «σαμποτέρ» που οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας;
-
Ένα βήμα πίσω από την άβυσσο στη Μέση Ανατολή
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!
Τοποθετούμε τη χύτρα ταχύτητας ή την κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά να βράσει.
Βάζουμε μέσα τη συκωταριά, 2 φέτες από το λεμόνι, 2 φύλλα δάφνης, αλάτι, 10-15 κόκκους από το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά.
Αφαιρούμε τον αφρό ανά διαστήματα.
Σουρώνουμε και πετάμε το νερό.
Η συκωταριά είναι έτοιμη για να φτιάξουμε υπέροχη μαγειρίτσα!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις