Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!

Τοποθετούμε τη χύτρα ταχύτητας ή την κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά να βράσει.

Βάζουμε μέσα τη συκωταριά, 2 φέτες από το λεμόνι, 2 φύλλα δάφνης, αλάτι, 10-15 κόκκους από το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά.

Αφαιρούμε τον αφρό ανά διαστήματα.

Σουρώνουμε και πετάμε το νερό.

Η συκωταριά είναι έτοιμη για να φτιάξουμε υπέροχη μαγειρίτσα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο