
Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Πως θα περάσει το Πάσχα το ζευγάρι;
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα έχει τα γενέθλιά της όμως ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη δυο μέρες νωρίτερα.
Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Το ζευγάρι είναι full in love και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realnews, το ζευγάρι παρόλο που θα ήθελαν να ταξιδέψουν εκτός Αθήνας για την γιορτή του Πάσχα, θα παραμείνει στην πόλη εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού που πλήττει την χώρα μας.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αναμένεται να μοιράσουν τις επισκέψεις στα σπίτια των οικογενειών τους για αυτό το Πάσχα και έτσι θα συνδυάσουν και τα γενέθλια της παρουσιάστριας.
- Χημική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως σε πλαστικά συνδέεται με πρόωρους τοκετούς και θανάτους νεογνών
- MAGA ρωγμές – Διχασμός για τον πόλεμο στο Ιράν, προεκλογική ενότητα γύρω από τον Τραμπ
- Πώς θα μάθετε στο κουτάβι να μην δαγκώνει τις παντόφλες σας
- «Δεν γίνεται να παρακαλάμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» – Ο Πάνος Ρούτσι στη δίκη των Τεμπών
- Ποινές κάθειρξης έως 11 έτη στους τρεις Τούρκους μαφιόζους για τους πυροβολισμούς κατά στελέχους της ΕΥΠ
- Πώς υπολογίζεται και μέχρι πότε πληρώνεται το δώρο Πάσχα



