
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπεία ο Ελ Καντουρί
Ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε θεραπεία μετά τη θλάση που υπέστη και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο εβδομάδες.
Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ για την οποία έχει τεθεί εκτός ο Ομάρ Ελ Καντουρί λόγω θλάσης. Ο Μαροκινός χαφ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.
Τη Μεγάλη Τρίτη μάλιστα ξεκίνησε θεραπεία ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση και να προλάβει τα τελευταία ματς των πλέι οφ.
Ατομικό στο γυμναστήριο και θεραπεία ακολούθησαν και οι Καγκάβα- Κρέσπο ενώ ο Περέιρα δούλεψε επίσης ατομικά αλλά στο χορτάρι.
Τέλος, ο Ενέα Μιχάι δείχνει ότι αφήνει οριστικά τα δύσκολα πίσω του, μιας και για ακόμα μια ημέρα έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
- Γλυφάδα: Συνελήφθη μητέρα ανηλίκου ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τον βανδαλισμό του σχολικού συγκροτήματος




