
Συγγνώμη και από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι
Οι Σίτιζενς απολογήθηκαν στους οπαδούς τους για τη European Super League
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, μετά τις δημόσιες απολογίες των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε κι αυτός συγνώμη, για λογαριασμό της ιδιοκτησίας, για την εμπλοκή των «πολιτών» στο φιάσκο της European Super League.
«Λυπάμαι πολύ για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 72 ώρες. Η ιδιοκτησία της Σίτι κι εγώ προσωπικά ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την αναστάτωση.
Πιστεύαμε στο καλό της ομάδας και γι’ αυτό συμμετείχαμε στο εγχείρημα.
Αντιλαμβανόμαστε την οργή των φιλάθλων, για αυτό και η Μάντσεστερ ήταν η πρώτη ομάδα, που αποφάσισε να πάρει πίσω τη συμμετοχή της στη διοργάνωση αυτή.
Το διοικητικό συμβούλιο μετανιώνει για την απόφαση της. Κάναμε λάθος και πολύ γρήγορα σπεύσαμε να το διορθώσουμε».
- Τρομερή ατάκα του Αρμπελόα: «Δεν με νοιάζει αν ο Εμπαπέ κάνει like στον Μουρίνιο ή στην Τζούλια Ρόμπερτς»
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο

