Burberry: Aναβάλλει το fashion show του σε ένδειξη πένθους για τον πρίγκιπα Φιλίππο
Αναβάλλει την επίδειξη μόδας ο οίκος Burberry λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου
Ο οίκος Burberry ανέβαλε την παρουσίαση της νέας γυναικείας του συλλογής για το φθινόπωρο του 2021, με φόντο τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.
Την είδηση έγραψε πρώτη η συντάκτρια των New York Times Vanessa Friedman γράφοντας στο Twitter:
«Σεβόμενος την περίοδο πένθους για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο Burberry ανέβαλε την ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής του Φθινοπώρου 2021, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14/4. Νέα ώρα σύντομα».
Out of respect for the mourning period for Prince Philip, Burberry has postponed its Fall 2021 digital show, originally scheduled for 4/14. New time TBC.
— Vanessa Friedman (@VVFriedman) April 13, 2021
Ο βρετανικός οίκος μόδας ήταν έτοιμος να μεταδώσει το σόου στον ιστότοπό του χωρίς κοινό, όπως έχουν κάνει και άλλοι οίκοι μόδας στην περίοδο της πανδημίας.
Σύμφωνα με το WWD, ο Burberry έχει μια μακρά ιστορία με την ενδυματολογική εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας.
.@Burberry is one of many British brands and organizations that are paying tribute to the Duke of Edinburgh, who died Friday. https://t.co/ggjvvDKNKo
— WWD (@wwd) April 12, 2021
Ο διάσημος βρετανικός οίκος μόδας έχει λάβει σύμφωνα με το ΑΠΕ, από το 1990 το βασιλικό εύσημο πιστοποίησης Royal Warrant καθώς τακτικά έντυνε με τα ρούχα του την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππα, αλλά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Το 1955, η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε στον οίκο Burberry ακόμα ένα Royal Warrant για τις καμπαρντίνες, καθώς η εταιρεία είναι γνωστή για τα καλοφτιαγμένα εξωτερικά ενδύματα.
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής Οδού λόγω εργασιών για το flyover
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442