
Βαθμολογία : Το σήκωσε ο Θρύλος – Πιέζει τον Άρη η ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικράτησε με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Δείτε την κατάταξη της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος φτάνοντας τους 76 βαθμούς.
Οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν τη διαφορά τους από τον Άρη στους 22 βαθμούς και κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ με 7 ματς να απομένουν μέχρι το τέλος. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην 5η θέση με 49 βαθμούς, στο -2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Στα ματς που διεξήχθησαν νωρίτερα, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη (1-3), φτάνοντας τους 51 βαθμούς (όσους έχει και ο ΠΑΟΚ) και βρίσκεται πλέον στο -3 από την ομάδα του Μάντζιου.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια του Άρη και να πλησιάσει στη δεύτερη θέση, μένοντας στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ (51 β.).
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ:
Άρης – ΑΕΚ 1-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-1
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1
Η Βαθμολογία:
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Ποιες παραστάσεις θα δούμε τη σεζόν 2026- 2027
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις και θλίψη
- Προειδοποίηση ΕΟΦ για τις παράνομες διαφημίσεις φαρμάκων για αδυνάτισμα
- Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Βρέθηκε το ιατρικό μηχάνημα αξίας 25.000 ευρώ μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα
- Άνθρωποι κατρακυλούν σε λόφο κυνηγώντας ένα… τυρί – Η παράξενη παράδοση στη Βρετανία
- Ο Πίτερς, η Αρμάνι και η περίπτωση του… Μιλουτίνοφ




