Είναι επίσημο: Χώρισε ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου
Oύτε καν εξάμηνο δεν έκλεισαν μαζί η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το τέλος του ριάλιτι του Alpha, όπως τουλάχιστον συνηθίζεται στις παραγωγές του εξωτερικού
Oύτε καν εξάμηνο δεν έκλεισαν μαζί η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το τέλος του ριάλιτι του Alpha, όπως τουλάχιστον συνηθίζεται στις παραγωγές του εξωτερικού.
Η Νικολέττα ανακοίνωσε αποκλειστικά στο κανάλι που την ανέδειξε ότι χώρισαν αλλά συστήνει σε όλες τις κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι.
«Με βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία. Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε πλέον μαζί. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε, είχαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Και οι δυο είμαστε πολύ φιλόδοξα άτομα, οπότε τι να πω; Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Θα το ξαναέκανα, κοιτάω μόνο μπροστά» είπε η ίδια.
- Οι χειρότεροι Μπακς της εποχής Αντετοκούνμπο: Η κόντρα με τον Γιάννη, τα αρνητικά ρεκόρ και η λευκή πετσέτα
- H Δανία αναζητεί τη νέα της κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές – Τα σενάρια
- ΕΕ: Νέα στρατηγική για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών – Επιπλέον αεροσκάφη και προληπτική τοποθέτηση πυροσβεστών
- Ήγγικεν η θερινή ώρα – Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
- Η Τουρκία υπογράφει συμφωνία δισεκατομμυρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών
- ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες



