
Μπλέιζερς – Μπακς: 109-127 με εξωπραγματική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Πόρτλαντ, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 127-109, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 47 πόντους!
Οι Μπακς είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν από το ματς με τους Μπλέιζερς να είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όμως τελικά όχι μόνο αγωνίστηκε απέναντι στο Πόρτλαντ, αλλά πραγματοποίησε και την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, οδηγώντας τα ελάφια στη νίκη με 127-109. Ο Greek Freak ήταν ονειρικός, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, καθώς καθάρισε μέσα στο Πόρτλαντ για το Μιλγουόκι με μια μυθική 47αρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάνναρος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 47 πόντους (ισοφάρισε την φετινή καλύτερη επίδοσή του) με 18/18 δίποντα (!), 0/3 τρίποντα, 11/13 βολές και 12 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας από το χέρι το Μιλγουόκι. Ο Τζρου Χόλιντεϊ με 22 πόντους και ο Κρις Μίντλετον με 20 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Γιάννη για τους Μπακς, που πλέον έχουν ρεκόρ 30-17. Για τους Μπλέιζερς, ο Ντέμιεν Λίλαρντ είχε 32 πόντους και οι Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον από 18 πόντους.
Όσον αφορά το ματς οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί ουσιαστικά μέχρι και το 61-63 της τρίτης περιόδου και από εκεί και πέρα ο Γιάννης ανέλαβε δράση, σκόραρε το ένα καλάθι μετά το άλλο και οδήγησε την ομάδα του σε μια σχετικά άνετη επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Λίλαρντ.

- Χανιά: Παραμένει στη ΜΕΘ η 3χρονη – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα παιδιά της οικογένειας
- «Λάμπρος Ορφανός: εκφάνσεις χαρακτικής» στο Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
- Τι απάντησε ο Μάικ Τζέιμς σε οπαδό του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα του… Λαρεντζάκη (pic)
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο κατέληξε 50χρονος έπειτα από σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα
- Επιλογή σκύλου εργασίας: Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας νέος ιδιοκτήτης
- ΕΛ.Α.Σ.: Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα – Ο συμβολισμός πέρα από ένα νέο κόμμα



