Συνάντηση Δένδια – Πάιατ : Τι συζήτησαν για την Ανατολική Μεσόγειο
Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας
Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι άριστες σχέσεις και η διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
«Με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στη σημερινή μας συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Συζητήσαμε τις άριστες σχέσεις και τη διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή» έγραψε στο twitter ο Νίκος Δένδιας.
Με τον Πρέσβη των ΗΠΑ @USAmbPyatt στη σημερινή μας συνάντηση @GreeceMFA. Συζητήσαμε για τις άριστες σχέσεις & τη διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική συνεργασία 🇬🇷🇺🇸 και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο & την ευρύτερη περιοχή. pic.twitter.com/ydtaYMe9Of
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 29, 2021
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)




