Survivor spoiler: O Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο
Στην παραλία της κόκκινης ομάδας στο Survivor όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου
Τι και αν η κόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έφαγε, την επόμενη μέρα στην παραλία η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.
Τι συνέβη όμως την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο;
Στην παραλία της κόκκινης ομάδας, όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου.
Ο Παύλος Γαλακτερός σε έξαλλη κατάσταση, λέει: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος… εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! Ξαφνικά το παίζει θύμα…»!
O Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές»!
Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δυο φορές σε live…»!
Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα χρησιμοποιεί τον Παύλο στρατηγικά για να τον… νευριάσουν και να βγει εκτός εαυτού «και να πουν να εσύ τα βάζεις με έναν πιτσιρικά»!
Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442