
Περέιρα: «Να δείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι»
Ο Νορβηγός δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Σαφής ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ήταν ο Άντριαν Περέιρα. Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά η ομάδα του μπορεί να πάρει το διπλό.
Οι δηλώσεις του Άντριαν Περέιρα στη NOVA:
«Η ομάδα μας θέλει να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν πήραμε αυτά που θέλαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πάμε στην έδρα του για να τη διεκδικήσουμε».
Για το πώς σκέφτονται οι «ασπρόμαυροι» ότι πρέπει να προσεγγίσουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».
Όσο για το πώς περιμένουν τον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό επίπεδο:
«Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, οπότε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στην πράξη ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνουμε».
- Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Οι τελευταίες πινελιές πριν τις τελικές ανακοινώσεις
- ΗΠΑ: Selfie με μαχαίρια και όπλα έβγαλε ο δράστης λίγο πριν επιτεθεί στο δείπνο των Ανταποκριτών
- Ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό
- Με 10% τρέχει ο «πληθωρισμός της τσέπης» για τους Έλληνες καταναλωτές – Μακράν ο υψηλότερος της Ευρωζώνης
- Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
- Η Γερμανία «γκρεμίζει» το κοινωνικό κράτος



