
Μειωμένα ενοίκια : Έως 31 Μαρτίου οι δηλώσεις για τον Φεβρουαρίου
Άνοιξε η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τα μειωμένα ενοίκια
Τα μειωμένα ενοίκια για το μήνα Φεβρουάριο καλούνται να δηλώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να αποζημιωθούν για τις εισοδηματικές απώλειες που έχουν υποστεί.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων(ΑΑΔΕ) άνοιξε την πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων Covid για να δηλωθούν τα μειωμένα ενοίκια του Φεβρουαρίου.
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν προθεσμία για να εμφανίσουν τα «χαμένα» ενοίκια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 31 Μαρτίου.
Τα μειωμένα ενοίκια
Στην πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων Covid θα δηλωθούν τα μειωμένα ενοίκια που έχουν καταβάλει
• επιχειρήσεις του λιανεμπορίου ανεξαρτήτως εάν λειτουργούν με υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον.
• επιχειρήσεις της εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες κ.ά.) ανεξαρτήτως εάν λειτουργούν με διανομή προϊόντων ή/και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα.
• επιχειρήσεις του πολιτισμού (θέατρα, κινηματογράφοι).
• κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.
• βιβλιοπωλεία.
• γυμναστήρια.
• επιχειρήσεις του αθλητισμού.
• επιχειρήσεις του τουρισμού όπως ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικά γραφεία, και οι υπηρεσίες μεταφορών, καθώς πλήττονται ιδιαίτερα από την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό.
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»






