
Ετοιμάζει πρόταση για Ντε Λιχτ η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Ματάις Ντε Λιχτ και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του.
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προβληματίζεται από τα αμυντικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο Νορβηγός τεχνικός εξετάζει διάφορες λύσεις, ώστε να ενισχύσει τους «κόκκινους διαβόλους» την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «TodoFichajes», ο Σόλσκιερ σκέφτεται την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος κοστίζει 90 εκατ. ευρώ, με τον 21χρονο Ολλανδό αμυντικό να έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.
Μάλιστα οι κόκκινοι διάβολοι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση το καλοκαίρι στους μπιανκονέρι για να τον αποκτήσουν, με την ιταλική ομάδα να ψάχνει κιόλας άμεσα χρήματα, διότι έχει χτυπηθεί έντονα από τον κορωνοϊό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής Ολλανδός στόπερ αποκτήθηκε το 2019 από τον Άγιαξ αντί 75 εκατ. ευρώ.
- ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
- Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στη Σαντορίνη για τη βιωσιμότητα
- Αρμενία: Ο Τραμπ ανακοινώνει πως υποστηρίζει τον πρωθυπουργό Πασινιάν στις εκλογές της 7ης Ιουνίου
- Ο Στογιάκοβιτς θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το NBA Draft
- Γλαύκωμα στον σκύλο: Ένα οφθαλμολογικό πρόβλημα που δεν πρέπει να αγνοείται
- ΕΛΑΣ: Στις 12 το μεσημέρι καταθέτει ο Τσίπρας στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος

