Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ελληνοκαναδός Γιώργος Σκανδάλης βραβεύεται από το «Greek America Foundation»

Ο Ελληνοκαναδός Γιώργος Σκανδάλης βραβεύεται από το «Greek America Foundation»

Ο ηθοποιός, παραγωγός και ποιητής ανάμεσα στις 40 πιο επιτυχημένες προσωπικότητες κάτω των 40 ετών ελληνικής καταγωγής που ζουν και διαπρέπουν στην Βόρεια Αμερική

Ο Ελληνοκαναδός ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός και ποιητής, Γιώργος Σκανδαλης βραβεύεται από το «Greek America Foundation» ανάμεσα στις 40 πιο επιτυχημένες προσωπικότητες κάτω των 40 ετών ελληνικής καταγωγής που ζουν και διαπρέπουν στην Βόρεια Αμερική. Ως εκπρόσωπος των τεχνών είχε την τιμή να λάβει αυτή την διάκριση για την προσφορά στον ελληνικό πολιτισμό, τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα όσο και από την φιλανθρωπική του δράση.

Ο Γιώργος είναι ένα παιδί της διασποράς με έμφυτο πάθος και αγάπη για την Ελλάδα, την ελληνική γλώσσα και με ενεργή συμμετοχή στο θέατρο σε περισσότερες από 30 παραστάσεις.

Το 2016 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής  “Ten Tone Productions” και παράλληλα έγραψε το πρώτο του πρωτότυπο ελληνικό θεατρικό έργο “Η Επιλογή” η οποία παρουσιάστηκε σε sold-out ακροατήριο.

Την επιτυχία της “Επιλογής” διαδέχτηκαν δυο ακόμα έργα του καλλιτέχνη, “Το όνομα μου είναι Εύα.” (2017) και “Οι Ερωσυλίες” (2018). Το 2019, ο Γιώργος συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική παροικία του Τορόντο μέσω της τέχνης με το πρώτο “Greek Artist Expo” με τίτλο “She”, με στόχο την προβολή γυναικών καλλιτεχνών της ελληνικής παροικίας. Στις αρχές το 2020, λίγο πριν το χτύπημα της πανδημίας, δημιουργεί το ευρηματικό stand-up comedy, “LMGAO – Laugh My Greek Ass Off” με έμφαση την ελληνοκαναδική εμπειρία.

Η ποιητική συλλογή του Γιώργου Σκανδάλη κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Λογότυπο

Ένα ακόμη επίτευγμα για το οποίο αισθάνεται και ο ίδιος περήφανος, είναι η έκδοση της πρώτης του ποιητικής συλλογής στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2019 – βασισμένης  στο τελευταίο του θεατρικό έργο – “Οι Ερωσυλίες της Ερωφίλης” από τις Εκδόσεις Λογότυπο.

Η πανδημία μπορεί να έχει βάλει μια άνω τελεία στον κόσμο αλλά όχι στην εξέλιξη των Ελλήνων της ομογένειας.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024