
Γιώργος Σουξές: Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η δημοφιλής δραματική σειρά θα συνεχιστεί ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις.
Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστούν και για τρίτη σεζόν.
«Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» είπε ο ηθοποιός που αναφέρθηκε και στις εξελίξεις του σίριαλ.
Ο Γιώργος Σουξές είπε ότι η Ελένη με τον Λάμπρο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ακόμα.
«Η μητέρα μου θέλει, η Ρίζω θέλει, οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Κι επειδή οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το κάνουν, μπορεί να γίνει γάμος πριν την τρίτη σεζόν».
Όσο για τέλος του Βόσκαρη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον διώξουμε τον Βόσκαρη. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του».
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…






