Μαντάρα τα έκανε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη, με τον νησιώτη διαιτητή να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Στο 84’ έγινε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Αχμέντ Χασάν, αλλά ο Δωδεκανήσιος διαιτητής το μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ, ενώ ούτε ο VARίστας του είπε ότι υπάρχει πέναλτι πάνω στον φορ των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, στο 84’ έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Αιγύπτιος προσπάθησε να σουτάρει με τη μία και ο Ρόουζ τον χτύπησε στο κουτουπιέ με τις τάπες. Ο Σιδηρόπουλος δεν… συγκινήθηκε και μάλιστα έδωσε επιθετικό φάουλ, προκαλώντας την οργή του έμπειρου επιθετικού.

Μια φάση που ήταν πέναλτι πάνω στον Χασάν, ο Σιδηρόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ. Μια φάση στην οποία θα έπρεπε να επέμβει το VAR, αφού υπάρχει πεντακάθαρο χτύπημα του αμυντικού του Αρη πάνω στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο νησιώτης διαιτητής όμως για μια ακόμα φορά στο αποψινό παιχνίδι έκλεισε τα μάτια. Το ίδιο έκανε και στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Σάκιτς ανέτρεψε τον Βρουσάι μέσα στην περιοχή του Αρη…

Δείτε τη φάση με τον Χασάν: