Άρης : Ανανεώνει ο Δεληζήσης
Ο αρχηγός του Άρη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.
Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Δεληζήση με τον Άρη. Ο Έλληνας αμυντικός τα έχει βρεί σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του διάρκειας δύο ετών.
Κάτι που αποκάλυψε ο αρχηγός του Άρη σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4».
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
Για το θέμα του συμβολαίου του: «Έχω κάνει μία συζήτηση με τον πρόεδρο, ίσως αυτήν την εβδομάδα να τελειώσουμε, για ακόμα μία διετία. Θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο».
Για το οτι έχει κερδίσει θέση βασικού: «Απ’ ό,τι βλέπω από τον εαυτό μου, περνάω και δεύτερη νιότη. Αντέχω ακόμα. Θα είμαι στον ΑΡΗ για όσα χρόνια μπορώ να βοηθήσω κι όχι για να είμαι κομπάρσος. Εγώ θέλω να προσφέρω. Αν δεν μπορώ, δε χρειάζεται να παίζω».
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)



