Κρις Κριστόφερσον: Αυλαία στη σπουδαία μουσική του καριέρα
Ο ποιητής της μουσικής κάντρι, Κρις Κριστόφερσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, από τουρνέ, από στούντιο ηχογραφήσεων, από εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες
Ο ποιητής της μουσικής κάντρι, Κρις Κριστόφερσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, από τουρνέ, από στούντιο ηχογραφήσεων, από εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες.
Τίτλοι τέλους, λοιπόν, και ίσως οι πιο κατάλληλοι είναι να ξαναδούμε την τελευταία του πλήρη συναυλία με μέλη των Strangers, της μπάντας του Μερλ Χάγκαρντ, στις 30 Ιανουαρίου του 2020.
Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε χωρίς φανφάρες: σε μια φράση της ανακοίνωσης που έδινε λεπτομέρειες για το κληροδότημα του Κριστόφερσον αναφερόταν ότι «επιπροσθέτως, μετά την απόσυρση, το 2020, από την ενεργό δράση του πατέρα του, ο Jon, ο γιος του Κριστόφερσον, αναλαμβάνει την επίβλεψη του συνόλου της οικογενειακής επιχείρησης».
Kris Kristofferson Camp Confirms He Has Retired: ‘It Just Felt Very Organic’ https://t.co/IFPxhmk6kr
— Variety (@Variety) January 28, 2021
Και ο εκπρόσωπος του Κρις Κριστόφερσον επιβεβαίωσε στο Rolling Stone την απόσυρση του Country Music Hall of Famer από δημόσιες εμφανίσεις επί σκηνής, από ηχογραφήσεις, από ηθοποιία.
Λίγοι ήταν οι καλλιτέχνες της εμβέλειας του Κριστόφερσον που εμφανίζονταν δημόσια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ο Κρις παρέμεινε σε ενεργό δράση έως τον Φεβρουάριο του 2020, κάνοντας σόλο τουρνέ με μέλη των Strangers, αναφέρει το ΑΠΕ.
Στην τελευταία πλήρη συναυλία του, μαζί με ευρέως διαδεδομένες επιτυχίες όπως τα «Help Me Make It Through the Night», «Me and Bobby McGee» και «Sunday Mornin’ Comin’ Down», ο τότε 83χρονος Κριστόφερσον έκανε ανασκαφές σε διάφορες περιόδους της λίστας τραγουδιών του.
Έδωσε μια αξέχαστη ερμηνεία του «Darby’s Castle» από το LP με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 1970. Αξιολόγησε την ύπαρξή του με το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ «Feeling Mortal» του 2013.
Μετά, έπαιξε το αυτοαναφορικό «The Pilgrim Chapter 33» του 1971 (“He’s a walkin’ contradiction, partly truth and partly fiction”).
Έκλεισε τη συναυλία στο κατάμεστο Stardust με το «Please Don’t Tell Me How the Story Ends».
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι




