
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 787,23 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,86%
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω πτωτικού κλίματος και στις ευρωαγορές καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στην Ευρώπη συνεχίζει να προκαλεί έντονη ανησυχία.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 787,23 μονάδες σημειώνοντας πτώση 09,86%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,37 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,91%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,02%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+1,00%) και της Jumbo (+0,08%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (-3,98%), της ΔΕΗ (-2,68%), της Πειραιώς (-1,70%) και του ΟΠΑΠ (-1,61%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Πρώτων Υλών (+0,19%) , ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,35%) και των Ταξιδιών (-1,21%).
Ανοδικά κινούνται 12 μετοχές, 42 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ξυλεμπορία (κ) +9,66% και Αφοί Κορδέλλου +6,15%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΕΛΓΕΚΑ -9,96% και Ιντερτέκ -4,69%.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα









