Τσάνινγκ Τέιτουμ – Σάντρα Μπούλοκ : Συνεργασία έκπληξη σε νέα ταινία
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ βρίσκεται στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία της Paramount Pictures «The Lost City of D», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety.
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ βρίσκεται στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία της Paramount Pictures «The Lost City of D», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety.
Channing Tatum is in talks to join Sandra Bullock in her new adventure romance film about about a novelist and the model from her book cover
Δημοσιεύτηκε από Variety στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020
Η νέα σύμπραξη
Η Μπούλοκ είναι συμπαραγωγός στην ταινία μέσω της εταιρείας της Fortis Films, μαζί με τη Λίζα Τσασίν και την 3dot Productions.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράφουν οι αδελφοί Νι, Άνταμ και Άαρον.
H ρομαντική περιπέτεια δράσης βασίζεται σε μια ιδέα του Σεθ Γκόρντον, σε σενάριο της Ντάνα Φοξ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Ο Τέιτουμ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Dog» στην οποία πρωταγωνίστησε και συν-σκηνοθέτησε με τον συνεργάτη του Ριντ Κάρολιν, και που έγινε μέσω της εταιρείας τους Free Association.
- Κονγκό: Πάνω 225 οι νεκροί εργάτες που εξόρυσσαν «ματωμένο» κολτάνιο για smartphones
- Ισπανία: Ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας γίνεται βαρύτερος, φθάνει τους 46 νεκρούς
- Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Χιλής Καστ στο Σαλβαδόρ για να «μελετήσει» το μοντέλο των φυλακών
- Η Ντέλσι Ροντρίγκες ανακοίνωσε γενική αμνηστία για τους πολιτικούς κρατουμένους στη Βενεζουέλα
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 16χρονη Λόρα στο αεροδρόμιο ανέφερε πως μίλησε με κάποιον
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα




