
Ολυμπιακός : Με ορμή αλλά και με προσοχή κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ (21:00) και ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά το διπλό επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη
Ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά το μεγάλο διπλό στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου (21:00) για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκοι δίνουν ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους, για να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη οκτάδα, αλλά και να κοιτάξουν ακόμα ψηλότερα στις επόμενες αγωνιστικές.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό, κάτι που θέλει να δείξει και απέναντι στην επικίνδυνη γερμανική ομάδα και να μη μείνει στην εμφάνιση της Ρωσίας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άαρον Χάρισον, που θα απουσιάσει περίπου 3-4 βδομάδες μετά τον τραυματισμό του με τη Ζενίτ, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται δύο εκ των Λαρεντζάκη, Κόνιαρη και Χαραλαμπόπουλου.
Από την άλλη, η Άλμπα έρχεται στο ΣΕΦ έπειτα από εντός έδρας βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 93-67, ενώ έχουν αναβληθεί δύο παιχνίδια της λόγω κρουσμάτων κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αμφίβολοι για την ομάδα του Αϊτό Ρενέσες οι Πέιτον Σίβα και Λουίς Ολίντε, ενώ όσον αφορά την προϊστορία σε έξι ματς ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες, με την Άλμπα όμως να έχει κερδίσει το τελευταίο μεταξύ τους ματς πέρσι στο ΣΕΦ (93-86).
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Παναθηναϊκός: Συνεχίζει και του χρόνου το βόλεϊ η μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα (vids)
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου – Όλο το χρονικό της άγριας δολοφονίας
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη


