NBA : «Γιάννης και Ντόντσιτς μαζί θα έπαιρναν 4-5 πρωταθλήματα»
Την πεποίθησή του πως οι Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς θα πάρουν 4-5 πρωταθλήματα εφόσον αγωνιστούν στην ίδια ομάδα εξέφρασε ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς
Είναι κοινό μυστικό πως οι Ντάλας Μάβερικς ονειρεύονται μια ευρωπαϊκή dream team, με τον Μαρκ Κιούμπαν να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο ισχυρός άνδρας των Μαβς φέρεται να κάνει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του, θέλοντας να φτιάξει τη φοβερή τριάδα Αντετοκούνμπο – Ντόντσιτς – Πορζίνγκις.
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν μιλήσει για τον Γιάννη και το σλοβένο γκαρντ, καθώς η συνύπαρξή τους μοιάζει αρκετά πιθανή.
Θέση πάνω στο θέμα πήρε και ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς, δηλώνοντας πως μια μελλοντική συνεργασία των δύο παικτών θα έφερνε 4-5 πρωταθλήματα.
«Αν ήμουν Γιάννης, θα πήγαινα στο Ντάλας για να γίνω δίδυμο με τον Λούκα. Ο Λούκα είναι ο επόμενος άρχοντας. Θα πήγαινα στο Ντάλας. Νομίζω ο Γιάννης κοιτάζει τον Λούκα και του λέει: Αν βρεθούμε μαζί, θα κερδίσουμε τίτλους. Θα κερδίσουμε 4-5 τίτλους. Ο Λούκα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους 6-7 κορυφαίους παίκτες της ιστορίας. Είναι 21 ετών. Αν ήμουν Γιάννης, θα πήγαινα στο Ντάλας» ήταν τα λόγια του.
- Βόλος: Διαρρήκτες σπάνε την τζαμαρία καταστήματος και αρπάζουν χρήματα και προϊόντα
- Μαρκογιαννάκη για «Βιολάντα»: Η κυβέρνηση διατυμπανίζει αύξηση ελέγχων – Ξέχασε ότι οι περισσότεροι είναι απομακρυσμένοι
- Σφοδρά καιρικά φαινόμενα από το βράδυ – Κατηγορίας 4 η βροχή που αναμένεται – Χάρτες
- Ντέιβιντ Μπόουι, προφήτης του χάους – Η μουσική θρησκεία του σε νέο βιβλίο
- Βιολάντα: Το προειδοποιητικό καμπανάκι, η μηχανική της καταστροφής και η αόρατη παγίδα
- LIVE: Μπράιτον – Έβερτον

