
Οταν ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν είναι στην κουλτούρα του οι διαγραφές…
...Αλλά διέγραψε τον Σταύρο Κοντονή
Αναξιόπιστος αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας με τη διαγραφή Κοντονή.
Ηταν ο ίδιος που δήλωσε πάντα ότι δεν συμφωνεί με τις διαγραφές και ότι είναι υπέρ του διαλόγου.
Κάτι άλλαξε προφανώς, και αυτό είναι η βόμβα που εξαπέλυσε ο Στ. Κοντονής για τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ που ρίχνει στα μαλακά τους Χρυσαυγίτες.
Σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει πως «οι διαγραφές δεν είναι στη δική μου κουλτούρα».
Ακόμα, είχε πει πως «στην κουλτούρα του δικού μας κόμματος και στη δική μου κουλτούρα είναι ο διάλογος, είναι η συζήτηση, είναι οι πολιτικές αποφάσεις και τα συλλογικά όργανα.
Στο δικό μας καταστατικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν προβλέπει ότι ο πρόεδρος διαγράφει. Υπάρχουν όργανα που το κάνουν αυτό. Αλλά είναι μακριά από εμένα αυτή η κουλτούρα».
Ωστόσο, η διαγραφή του Σταύρου Κοντονή, μετά τις αποκαλύψεις για τη διάταξη στον Ποινικό Κώδικα που ευνοεί τη Χρυσή Αυγή, διέψευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας


