Ράις: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»
Στο γεγονός πως η ΑΕΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα αναφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νίμπουργκ ο Ταϊρίς Ράις.
Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη απέναντι στην Νίμπουργκ (94-82) και προκρίθηκε στους «4» του Basketball Champions League.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ταϊρίς Ράις σε δηλώσεις του στάθηκε στην προσωπικότητα και την εμπειρία εκείνου και των συμπαικτών του που «κλείδωσαν» την πρόκριση.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο κάναμε καλό παιχνίδι. Όμως, η Νίμπουρκ βρήκε σουτ. Έχουμε έμπειρους παίκτες, που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση στο παρελθόν. Έχουν παίξει σε μεγάλα ματς.
Έχουμε προσωπικότητα. Δεν έχει σημασία ποιος θα προκριθεί για τον ημιτελικό απέναντί μας. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Θα κάτσουμε να δούμε τον άλλον προημιτελικό, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας».
- Μαγικοί ήχοι – Ο Χανς Ζίμερ «υπογράφει» το soundtrack του τηλεοπτικού Χάρι Πότερ
- Πέθανε ο πατέρας του αγροτοσυνδικαλιστή Ρίζου Μαρούδα – Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο
- Η ανθρώπινη πλευρά του Μάρκο φαν Μπάστεν: όταν η αγάπη μπαίνει πάνω από τα φώτα
- Deterrents: Το νεανικό εναλλακτικό ροκ γκρουπ στο Temple Athina
- Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονία 50χρονου προέδρου κοινότητας με καραμπίνα

