«Πάμε Δανάη!»: Πένες με μπέικον και αρακά από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Μια ακόμα πολύ γευστική αλμυρή συνταγή πρότεινε ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.
Στη συνταγή που παρουσίασε την Παρασκευή 25/9, ο Απόστολος Ρουβάς συνδυάζει τις θρεπτικές αξίες του αρακά, με την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος και του μπέικον.
Ο Απόστολος Ρουβάς αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για 4 άτομα:
- 500 γρ. πένες
- 200 γρ. καπνιστό μπέικον
- 300 γρ. κατεψυγμένο αρακά
- 400 ml κρέμα γάλακτος 35%
- τριμμένη παρμεζάνα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
-
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων


