ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας : Στην Τούμπα το ματς εκτός εάν…
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας θα διεξαχθεί κανονικά στην Τούμπα με την έδρα να αλλάζει μόνο σε περίπτωση τρομερού απροόπτου
Η Μπεσίκτας θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League σε ένα ζευγάρι που δημιούργησε αναστάτωση λόγω των έντονων σχέσεων που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Το γεγονός αυτό δημιούργησε το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην έδρα διεξαγωγής του αγώνα αντί για το γήπεδο της Τούμπας που είχε οριστεί αρχικά. Όπως γνωστοποιήθηκε όμως, το παιχνίδι θα λάβει χώρα κανονικά στη Θεσσαλονίκη εκτός τρομερού απροόπτου.
Μάλιστα αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, η UEFA θα είχε βάλει κλειδάριθμο για να μην τύχουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες στην κλήρωση. Η Ελλάδα κρίθηκε προσβάσιμη για τις 54 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, άρα με τα σημερινά δεδομένα το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ στις 25 ή 26 Αυγούστου.
Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα θα αλλάξει μόνο σε περίπτωση που χειροτερέψουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ή σε ενδεχόμενο τοπικό lockdown στη Θεσσαλονίκη λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.
- Τραμπ: Παρουσιάζει το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα και… γενικώς – Live η ομιλία στο Νταβός
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές

