
Παλεύει να κρατήσει τον Σμόλινγκ η Ρόμα
Ο Κρις Σμόλινγκ θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον δανεισμό του, ωστόσο η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει στην Ιταλία.
Η Ρόμα έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις του Κρις Σμόλινγκ. Ο 30χρονος στόπερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας των Ιταλών και οι Ρωμαίοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Μάλιστα, στις 2/8 αναμένεται αν επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.
Σύμφωνα με το «Calcio Mercato», η Ρόμα δεν μπορεί να καταβάλει την ρήτρα αγοράς του και έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για μία καλύτερη τιμή. Συγκεκριμένα, η οψιόν αγοράς από το περασμένο καλοκαίρι, κυμαίνεται στα 20 εκ. ευρώ, με τον ιταλικό σύλλογο να θέλει να υποχωρήσει στα 17,5.
Φυσικά, η απόφαση των «κόκκινων διαβόλων» παρακολουθείται από τις Γιουβέντους και Νάπολι. Οι δύο ομάδες, θεωρούν τον έμπειρο αμυντικό ως τον κατάλληλο για να αντικαταστήσει του Κιελίνι και Κουλιμπαλί αντίστοιχα. Φέτος, σε 35 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ήταν από τους λίγους που «διασώθηκαν» στην φετινή χρονιά.
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα

