
Φιλική νίκη για Μπακς με… συντήρηση στον Γιάννη
Η ομάδα του Μιλγουόκι επικράτησε των Σακραμέντο Κινγκς με 131-123 στο Ορλάντο, σε ματς της preseason του ΝΒΑ, με τον Greek Freak να παίζει μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
Για ένα ημίχρονο έδειξαν τις δυνατότητές τους οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν με 131-123 των Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρυθμούς… συντήρησης.
Ο Greek Freak αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μισό, έχοντας σε 15:47, 15 πόντους με 2/10 σουτ και 11/13 βολές, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Οι Κινγκς ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν, όμως οι Μπακς τελικά έκλεισαν νικηφόρα το φιλικό της preseason, με το ΝΒΑ να επιστρέφει μία και καλή στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο.
Για το Μιλγουόκι ξεχώρισαν ο Κάιλ Κόρβερ με 22 πόντους και 6/8 τρίποντα και ο Μπρουκ Λόπεζ με 21 πόντους, 5 μπλοκ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.
Bubble Block Party!! pic.twitter.com/yHUEaeNasJ
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 25, 2020
- Αντισυλληπτικό και αφροδισιακό: Σίλφιο, το χαμένο «χρυσάφι» της αρχαίας Ρώμης
- Σχέση: Μην αφήσεις τη σύγκρουση να γίνει πόλεμος
- Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη: Ποιες πρωτεύουσες της ΕΕ χτύπησε περισσότερο; Η Αθήνα στους μεγάλους χαμένους
- Τι τρέχει ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπρετ Γκόλντσταϊν;
- ΕΦΚΑ: Γιατί γίνονται λάθη στις συντάξεις – Τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος
- Κοινωνικές κατοικίες: Πώς θα κατασκευαστούν



