Βενιζέλος χτυπάει Τσίπρα
Επίθεση σε όλα τα μέτωπα
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου αλλά και τα εθνικά θέματα και τη στάση του Αλέξη Τσίπρα:
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας έλαβε το λόγο στο αρχικό στάδιο της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση της προκαταρκτικής επιτροπής να παραπεμφθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και οι συνεργοί του στο Ειδικό Δικαστήριο και, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε απροκάλυπτα και ωμά, το εξής:
Αν η Κυβέρνηση θέλει τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα εθνικής πολιτικής και ενόψει της προκλητικής, επιθετικής και παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας, πρέπει να εγκαταλειφθεί η διαδικασία διερεύνησης της σκευωρίας Νοβάρτις και του παραδικαστικού κυκλώματος που αποκαλύφθηκε στην υπόθεση Μιωνή. Πρέπει να αγνοηθούν οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα, να μη δοθεί συνέχεια στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το Μάτι και γενικώς να σταματήσει κάθε πολιτική, δημοσιογραφική και δικαστική διερεύνηση των θεσμικών παρεκτροπών της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δήλωσε μάλιστα ότι θα τοποθετηθεί ως προς το αντικείμενο της σημερινής διαδικασίας αφού ακούσει την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη στην πρότασή του για τους όρους υπό τους οποίους μπορεί να διασφαλισθεί η εθνική ενότητα !
Προφανώς δεν θυμάται ο κ. Τσίπρας ότι την περίοδο της κυβέρνησής του κάποιοι έδιναν πάντα τον τόνο της ευθύνης και της ενότητας σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα παρότι ήσαν πάντα στο στόχαστρο της ανελέητης συκοφαντίας των κυβερνώντων και μιας διαρκούς απόπειρας «δολοφονίας χαρακτήρων».
Πρέπει έστω τώρα να μάθει ότι μόνο σταθερό θεμέλιο της εθνικής ενότητας είναι ο σεβασμός της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου και η τήρηση του εθνικού καθήκοντος αλήθειας.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο

