Τηλεδιάσκεψη του ΟΗΕ για τη Λιβύη με τη συμμετοχή Δένδια
Στόχος της συνάντησης, που διοργανώνει η τρέχουσα γερμανική προεδρία του ΣΑΗΕ, είναι η επαναβεβαίωση των αρχών και των δεσμεύσεων της Διαδικασίας του Βερολίνου
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει σήμερα το απόγευμα σε τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ με θέμα τη Λιβύη.
Εκτός από τα μέλη του Συμβουλίου, θα συμμετάσχουν τα μέλη της Διαδικασίας Βερολίνου, καθώς και η Ελλάδα, το Κατάρ και το Μαρόκο. Η ΕΕ θα εκπροσωπηθεί από τον ΥΕ/ΑΕ J. Borrell.
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών A. Guterres σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα, παρουσία και της εκτελούσας χρέη Ειδικού εκπροσώπου ΓΓΗΕ για τη Λιβύη, S. Williams.
Στόχος της συνάντησης, που διοργανώνει η τρέχουσα γερμανική προεδρία του ΣΑΗΕ, είναι η επαναβεβαίωση των αρχών και των δεσμεύσεων της Διαδικασίας του Βερολίνου.
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds



