Ολυμπιακός : Πάει για… 100άρα ο Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ και κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να πετύχει το 100ό του γκολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Είναι πραγματικά ασταμάτητος.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σπάει όλα τα κοντέρ φέτος, καθώς διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του σε ηλικία 33 ετών.
Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα «πολυβόλο» για τη γραμμή κρούσης του, το οποίο δεν σταματά να… τρομοκρατεί όλες τις αντίπαλες άμυνες.
Τα 27 γκολ που έχει ο μαροκινός φορ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού.
Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται πίσω μόνο από τον σπουδαίο ούγγρο Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος είχε πετύχει συνολικά 30 τέρματα τη σεζόν 1988-89.
Ο Ελ Αραμπί κυνηγά ένα ακόμη ρεκόρ, το οποίο είναι θέμα χρόνου να σπάσει.
Αν σκοράρει απόψε (5/7, 21:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα φτάσει συνολικά τα 100 γκολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Μαροκινός έχει σκοράρει 28 γκολ σε 76 εμφανίσεις με την Καέν και άλλα 44 με τη Γρανάδα σε 134 συμμετοχές.
Σε συνδυασμό με τα 27 γκολ σε 45 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο αριθμός ανέρχεται σε 99.
Συνεπώς, ο Ελ Αραμπί θέλει ένα ακόμη για να πετύχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην Ευρώπη.
Στα 7 τουλάχιστον ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, το «πολυβόλο» των Πειραιωτών αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 100.
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις
- Νωρίς νωρίς άρχισαν φέτος οι φωτιές



