Πιρς: «Οι Σέλτικς έχουν την καλύτερη πρώτη 5άδα στο ΝΒΑ»
Ο παλαίμαχος άσος των Σέλτικς έδειξε την προτίμησή του στην ομάδα της Βοστώνης.
To NBA βρίσκεται σε φάση επανέναρξης, με την ημερομηνία-ορόσημο να είναι η 30η Ιουλίου. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι ομάδες του Λος Άντζελες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Πολ Πιρς όμως να έχει διαφορετική άποψη.
Ο παλαίμαχος άσος των Σέλτικς μίλησε για την ομάδα του Στίβενς, τονίζοντας πως η Βοστόνη έχει την καλύτερη 5άδα στο NBA.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πολ Πιρς:
«Η Βοστώνη είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα και δεν το λέω γιατί έχω παίξει εκεί. Όταν βλέπεις το ρόστερ, το καταλαβαίνεις. Ο Τζέισον Τέιτουμ είχε αρχίσει να παίζει σαν πραγματικός superstar πριν προκύψει η διακοπή. Κατά τη γνώμη μου, οι Σέλτικς έχουν την καλύτερη πρώτη 5άδα στο ΝΒΑ».
- Ο τελευταίος δεσμός με το Watergate – Απολύθηκε από την εφημερίδα Washington Post μετά από 60 χρόνια ρεπορτάζ
- Φιόντορ Ντοστογιέφσκι: Εν μέσω αντιφάσεων και ταλαντεύσεων
- Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε εξιτήριο
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια
- Απάτες: Από το myAADE, τα ΕΛΤΑ μέχρι και την Αττική Οδό – Τι να προσέξετε


