ΑΕΛ: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις
Την Τρίτη (19/5) ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις στην ΑΕΛ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της διεξαγωγής των πλέι άουτ.
Αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετρούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες σιγά σιγά ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.
Στην ΑΕΛ από αύριο (19/5) αναμένεται να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις, αφού μέχρι σήμερα οι παίκτες έκαναν είτε ατομικά προγράμματα, είτε προπονήσεις σε γκρουπ.
Από τις 6/5 οι Βυσσινί έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ από αύριο, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εξετάσεις και τα τεστ για κοροναϊό, θα αρχίσουν και οι ομαδικές προπονήσεις. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να σχεδιάσει το πλάνο του ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας και των πλέι άουτ.
Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ, χωρίς όμως να κινδυνεύει άμεσα, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 30 βαθμούς και ο 13ος Παναιτωλικός έχει 17.
Γράψτε το σχόλιο σας…
SHAREAddThis Sharing ButtonsShare to Facebook
AddThis Sharing ButtonsShare to Twitter
Share to MessengerShare to WhatsAppShare to ViberShare to E-mailTAGS:
ΑΕΛ
ΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SUPERLEAGUEΈσπασαν την Αλεξανδρούπολη: Άγρια συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Χαρης Παπαγεωργιου – 18/05/2020 20:25
Έσπασαν την Αλεξανδρούπολη: Άγρια συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Αντύπας: Η νύφη του διεκδικεί μια θέση στη Eurovision και τις δίνει τις ευχές του
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Δ’)
- Καλλιθέα: Πώς χάθηκαν πολύτιμα λεπτά μέχρι να βρεθεί το παιδί μέσα στο σιντριβάνι
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)

