
Ανανέωσε το συμβόλαιο του στην Ιαπωνία ο Λούκα Παβίτσεβιτς
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αποδέχθηκε την επέκταση συμβολαίου που του πρότεινε η διοίκηση της ομάδας του, Άλβαρκ Τόκιο για έναν ακόμα χρόνο
Κάτοικος Ιαπωνίας θα συνεχίσει να είναι για μια ακόμα σεζόν ο back2back πρωταθλητής Λούκα Παβίτσεβιτς. Ο τεχνικός, που έχει περάσει και από τον πάγκο του Πανιωνίου, ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με την Ιαπωνική ομάδα, Άλβαρκ Τόκιο.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, φαίνεται πως έχει βρει το… λιμάνι του στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αφού βρίσκεται εκεί από το 2017 και έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Πρόλαβε μάλιστα φέτος να προσθέσει στο βιογραφικό του και το FIBA Asia Champions Cup. Στο παρελθόν ο Παβίτσεβιτς έχει κοουτσάρει, στη Σερβία (ΟΚΚ Βελιγραδίου, Χέμοφαρμ), την Ελλάδα (Πανιώνιος), τη Γερμανία (Άλμπα), τη Γαλλία (Ροάν) και το Μαυροβούνιο (Μπουντούτσνοστ).
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
- Γαλλία: Μαχητικά αναχαίτισαν την περασμένη εβδομάδα ρωσικά αεροσκάφη 11 φορές πάνω από τη Βαλτική
- Tonight the Music Seems So Loud: Η ιστορία του Τζορτζ Μάικλ πίσω από τα πρωτοσέλιδα





