Superleague: Τηλεδιάσκεψη αύριο για τα συμβόλαια
Μετά την άρνηση του ΠΣΑΠ στην πρόταση που έγινε για τις περικοπές στα συμβόλαια, η Superleague ανακοίνωσε πως θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο για το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ αρνήθηκαν την πρόταση που τους έκανε η Σούπερ Λίγκα για μείωση στα συμβόλαια και στην ανακοίνωσή τους ανέφερε πως η πιο ασφαλής απόφαση που μπορούσαν να πάρουν ήταν να διαπραγματευτική η κάθε ομάδα μόνη της με τους ποδοσφαιριστές.
Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του θεσμικού πλαισίου διαπραγμάτευσης που έχει ορίσει η FIFA και πλέον το… μπαλάκι είναι στην πλευρά του συναιτερισμού.
Η Superleague ανακοίνωσε πως αύριο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης με μοναδικό θέμα συζήτησης τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12/05/2020 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
Διαπραγμάτευση με Π.Σ.Α.Π. βάσει του θεσμικού πλαισίου που έθεσε η FIFA.
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
- Ο πυγμάχο, Άντονι Τζόσουα ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς (vid+pics)
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών




