Οι ελπίδες του υγρού στίβου
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τού Τόκιο μετατέθηκαν για το 2021. Τρεις έλληνες κολυμβητές με περγαμηνές μιλούν για τη ζωή έξω από το νερό.
«Πιστεύω ότι θα ήμουν έτοιμος να κυνηγήσω έναμετάλλιο αυτό το καλοκαίρι, αλλά τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, έχω άλλον έναν χρόνο να προετοιμαστώ σωστά. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, γιατί έχω ακόμα αρκετές λεπτομέρειες να βελτιώσω» δηλώνει ο Κριστιάν Γκολομέεβ.
«Μπορεί να μένουμε μακριά από το βασικό μας εργαλείο, την πισίνα, ωστόσο συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Εχουμε μάθει σε αναποδιές και δυσκολίες και υπάρχει δίψα και λαχτάρα για το κάτι παραπάνω» εξομολογείται ο Ανδρέας Βαζαίος.
«Το βλέπουμε σαν ένα μεγάλο διάλειμμα. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει» συμπληρώνει ο Απόστολος Χρήστου.
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Χούπης συνομιλεί με τους τρεις πρωταθλητές της κολύμβησης για την καθημερινότητά τους μακριά από τις πισίνες και για τα ολυμπιακά τους όνειρα, που θα πρέπει να περιμένουν μία ακόμη χρονιά λόγω COVID-19.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»
- «Πριν ή μετά την κοκαΐνη;» – Ο Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ Κένεντι και ο Kid Rock σε καμπάνια για πολύ ιδρώτα
- Το ΤΟΠ καλάθι της Σαρακοστής: Ένας οδηγός με προϊόντα και συνταγές που μας υπόσχονται μία νηστεία μπουκιά και συχώριο
- Παναθηναϊκός: Με Χέιζ-Ντέιβις στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Νομός Έβρου: Σε «Red Code» μέχρι τη Δευτέρα – «Υψηλός κίνδυνος» για πλημμυρικά φαινόμενα
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Στο Κιλκίς με τον Αστέρα Βαλτοτοπίου
- Ποιοι θα επιβιώσουν στην εποχή της AI – Το προφίλ του «35% των αναντικατάστατων» σύμφωνα με τους ειδικούς



