
ΟΑΕΔ: Παρατείνεται η αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας που λήγουν έως και 10 Μαΐου
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είχε προηγηθεί η αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που θα έληγαν στο χρονικό διάστημα από τις 18 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου 2020
Την παράταση της αυτόματης ανανέωσης όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν έως και τις 10 Μαΐου 2020, μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), αποφάσισε η διοίκηση του Οργανισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είχε προηγηθεί η αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που θα έληγαν στο χρονικό διάστημα από τις 18 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου 2020. Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υποχρεούνται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους κατά το παραπάνω διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»
- Ουκρανία: Οκτώ άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, μετά τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Εργοδοτική παραβατικότητα: Μία στις τέσσερις επιχειρήσεις πιάστηκε να παρανομεί σε εργασιακά θέματα
- Χούθι: Απειλούν να κλείσουν το Στενό αλ-Μαντέμπ αν ο Τραμπ «συνεχίζει να παρεμποδίζει την ειρήνη»








