
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Χάβερτς
Ο Κάι Χάβερτς φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.
Ο Κάι Χάβερτς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.
Πρόκειται για έναν από το πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Γερμανίας, καθώς διανύει το 20ο έτος της ηλικίας και ήδη έχει καταφέρει να δείξει σπουδαία πράγματα με την μπάλα στα πόδια του. Φέτος κατάφερε σε 34 συμμετοχές να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, 10 φορές.
Σύμφωνα, με δημοσιεύματα στην Αγγλία, την περίπτωση του Κάι Χάβερτς παρακολουθούν στενά, η Μπάγερν, η Λίβερπουλ αλλά και η Άρσεναλ.
Ωστόσο, πιο κοντά στην απόκτηση του βρίσκονται οι «κανονιέρηδες» καθώς είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα αρκετά ικανοποιητικό συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, ώστε να του αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».
Η «Bild» μάλιστα αναφέρει πως η Λεβερκούζεν θέλει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και πως η Άρσεναλ, είναι η μοναδική ομάδα η οποία διατίθεται για να καταβάλλει αυτό το τεράστιο ποσό.
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα




