Ρώτησα τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα πώς περνά τον καιρό του σε καθεστώς καραντίνας και μου είπε ότι πηγαίνει καθημερινώς στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδος, συμμετέχει σε τηλεδιασκέψεις με την Φρανκφούρτη (ΕΚΤ) αλλά και με άλλα στελέχη της τράπεζας και διαβάζει. Αυτή την περίοδο διαβάζει το βιβλίο του διπλωμάτη Αρ. Αγαθοκλή «Το ταξίδι ενός διπλωμάτη», το οποίο, όπως λέει είναι εκπληκτικό, αφού σ΄αυτό ο διπλωμάτης διατυπώνει τις απόψεις του, κρίνει τους προϊσταμένους του και παραθέτει στιγμές που δεν αφορούν τη διπλωματία.
Μιλώντας όμως με τον κεντρικό τραπεζίτη ανακαλύπτεις πολλά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα μου είπε για μια συνάντηση που είχε στην Τράπεζα της Ελλάδος με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λίγο προτού ορκισθεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ηταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, ειπώθηκαν αρκετά θέματα και ο κ. Στουρνάρας εντυπωσιάστηκε με τις γνώσεις της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.